Je wachtwoord wijzigen

Deze instructies werken alleen voor account die aangemaakt zijn met e-mail en wachtwoord. Als je een account hebt gemaakt doormiddel van Google of Apple lees dan een van de volgende artikelen:

Je kunt je wachwtoord wijzigen voor je account. Ben je het wachtwoord vergeten van je account, lees dan het artikel “Ik ben mijn wachtwoord vergeten!”. Het is een goed idee om te doen uit veiligheisoverwegingen. Het regelmatig aanpassen van je wachtwoord verklein je het risico dat iemand ongeautoriseerde toegang krijgt tot je account. Ook het gebruik van hetzelfde wachtwoord op verschillende platformen is afgeraden. Je wachtwoord aanpassen doe je door de volgende stappen te volgen:

1. Open de app en druk vervolgens op jouw profielfoto links onder in.
  2. Druk vervolgens op Profiel
  3. Druk op de knop Wachtwoord aanpassen onder in het scherm
    1. Als je deze knop niet ziet ben je niet ingelogd met een account dat gemaakt is aan de hand van een e-mailadres en wachtwoord. Lees de bovenstaande artikelen voor meer informatie!
  4. Hierna kom je op een login pagina waar je eerst opnieuw moet inloggen.
  5. Na het inloggen kom je op een pagina waar je het nieuwe wachtwoord moet invullen
  6. Druk vervolgens op Aanpassen.

Hierna kom je terug op de profiel pagina en is je wachtwoord aangepast. De volgende keer dat je inlogt moet je het nieuwe wachtwoord gebruiken om in je account te komen.

Niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht op WhatsApp!

Open WhatsApp