Je account verwijderen

Het is mogelijk om je account te verwijderen. Vannuit de app dien je een verwijderverzoek in. Wij ontvangen dit verzoek en zullen binnen 30-dagen je account volledig uit onze systemen verwijderen.

Als je eerder besluit toch weer in te loggen wordt hiermee het verwijder verzoek ongedaan gemaakt en kun je, je account blijven gebruiken.

1. Open het hoofdmenu.
  2. Open de app en druk op jouw profielfoto links onderin het scherm.
  3. Klik op het kopje “Info en Privacy”.
  4. Klik op het kopje “Account verwijderen”.
  5. Er zal onderin een popup verschijnen met een bevestiging. Als je het account wilt verwijderen klik dan op “oké”.
  6. Het verwijderverzoek is ingediend en je zal automatisch worden uitgelogd.

Niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht op WhatsApp!

Open WhatsApp