Introductie tot maaltijden bestellen

In de app kun je maaltijden bestellen via onze partner Vers voor thuis. Hieronder vind je alle benodigde informatie voor het plaatsen en bekijken van bestellingen. Heb je de app nog niet dan kun je De Mantelzorger app downloaden.

Let op! Je kunt alleen bestellingen plaatsen in een groep waarin je ook rechten hebt om aanpassingen in het logboek te doen. Als je deze rechten niet hebt, kun je de volgende stappen niet uitvoeren.

Navigeren naar maaltijden

Je kan vanaf het groepsoverzicht op het menu rechts boven naar de maaltijden gaan. In het menu zijn alle onderliggende pagina’s terug te vinden, waaronder maaltijden. Druk op Maaltijden om naar het overzicht te gaan.

Maaltijden bestellen

Je kunt de volgende stappen volgen:

1. Open de app en ga naar de juiste groep.
  2. Druk onderaan op de “+knop.
  3. Druk vervolgens op “Maaltijd bestellen”.
  4. Indien er al een locatie gekoppeld is aan de zorggroep kun je verder met stap 6, ander moet je nu de postcode en huisnummer invullen.
  5. Druk op de “Controlleer” knop.
  6. Selecteer nu de adresgegevens voor de bestelling door erop te drukken of voer een ander adres in.
  7. Selecteer optioneel ook de contactgegevens voor de bestelling door op erop te drukken.
  8. Druk helemaal beneden op de knop “Volgende”.
  9. Er verschijnt nu een popup die je informeert dat je nu naar het Vers voor thuis platform gaat. Klik op “Oké”.
  10. Je start op de pagina “Zo werkt het”. Klik vervolgens op de knop “Bekijk maaltijden” om naar de maaltijden te gaan.
  11. Voeg de gewenste maaltijden toe aan je winkelwagen.
  12. Druk hierna op het “winkelwagen” icoon in het bovenste menu.
  13. Druk op de knop “Naar afrekenen” onder jouw bestelling.
  14. Controleer jouw gegevens en vul ze indien nodig aan.
  15. Kies de betaalwijze en druk op “Nu bestellen
  16. Rond de betaling af. Als alles goed is gegaan ziet u het bericht “Bestelling is succesvol geplaatst”.
  17. Druk op “Bekijk” om de bestelling nogmaals te bekijken.
  18. Na het plaatsen van de bestelling zul je nog een bevestiging van Vers voor thuis ontvangen via de mail. Zij zullen ook contact opnemen voor de bezorging.

Eerdere bestellingen bekijken

1. Navigeer naar de maaltijden. Op deze pagina worden de succesvolle en mislukte bestellingen getoond.
  2. Druk op een bestelling om de details te bekijken.
  3. Druk op het “X” icoon of de terugknop om terug te keren naar de app.