Introductie tot het logboek

Om zorg effectief te leveren is communicatie een van de belangrijkste dingen. Als er wat is gebeurd wil je dat iedereen dat weet, maar je hebt niet altijd tijd om dat aan iedereen door te geven. Daarom is het logboek in de Mantelzorger app een van de belangrijkste onderdelen! In het logboek kan je makkelijk berichten over de volgende onderwerpen delen:

• Hoe het is gegaan bij de dokters afspraak.
  • Dat je wat leuks hebt meegemaakt vandaag.
  • Hoe je je voelt die dag.

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over het aanmaken, bewerken en verwijderen van logboek notities.

Er zijn verschillende manieren om naar het logboek te navigeren. Je kan vanaf het groepsoverzicht drukken op het menu rechts boven. Vanaf het menu is het dan mogelijk on naar het logboek te navigeren. Het is ook mogelijk om via het groepsoverzicht naar het logboek te gaan door op het chart diagram te drukken.

Een notitie aanmaken

Je kan een notitie aanmaken door de volgende stappen te volgen:

1. Navigeer naar het logboek.
  2. Druk op het + icoon om het formulier te openen voor het aanmaken van een notitie.
  3. Vul het formulier in met de benodigde informatie.
  4. Druk op het ✓ icoon rechts boven in het scherm om de notitie op te slaan.

Een bestand toevoegen aan een notitie

Het is mogelijk om een bestand toe te voegen aan een notitie, of een bestand direct te uploaden in het logboek. Doe dit door de volgende stappen uit te voeren:

1. Navigeer naar het logboek.
  2. Druk op het + icoon om het formulier te openen voor het aanmaken van een notitie.
  3. Druk op het paperclip icoon onderaan het formulier en kies een bestand vanuit jouw apparaat.
  4. Na het selecteren van het bestand zie je het terug in het formulier.
  5. Druk op het ✓ icoon rechts boven in het scherm om de notitie op te slaan.

Een notitie bewerken

Het kan zijn dat een notitie aangepast moet worden, omdat er wat meer detail bij moet komen. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:

1. Navigeer naar het logboek.
  2. Druk op het puntjes icoon te drukken rechts boven op een notitie.
  3. Druk vervolgens op aanpassen om naar het formulier te gaan om de notitie aan te passen.
  4. Vul het formulier in met de benodigde informatie.
  5. Druk op het ✓ icoon rechts boven in het scherm om de notitie op te slaan.

Een notitie verwijderen

Het verwijderen van een notitie kan door het volgen van de volgende stappen:

1. Navigeer naar het logboek.
  2. Druk op het puntjes icoon te drukken rechts boven op een notitie.
  3. Druk vervolgens op verwijderen.
  4. Druk op de Oké knop om de notitie definitief te verwijderen.