Inloggen of uitloggen bij de Mantelzorger app

Inloggen of uitloggen bij de Mantelzroger is snel en gemakkelijk. Als je nog geen account hebt volg dan Een Mantelzorger app account aanmaken.

Inloggen bij de Mantelzorger app

1. Open de Mantelzorger app
  2. Druk op de knop Ik heb al een account
  3. Kies hoe je je bij de Mantelzorger app wil inloggen
    • Als je je met je Google-account wil inloggen, druk dan op Google
    • Alleen voor iOS gebruikers! Als je je met je Apple-account wil inloggen, druk dan op Apple
    • Als je je met je e-mail wil inloggen, voer je e-mailadres in, voer je wachtwoord in en druk je op Inloggen
    • Als je nog geen account hebt, volg Een Mantelzorger app account aanmaken.

Uitloggen bij de Mantelzorger app

1. Open de Mantelzorger app
  2. Druk op het jouw profielfoto links onder in het scherm
  3. Druk op Uitloggen.

Niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht op WhatsApp!

Open WhatsApp