Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Deze instructies werken alleen voor account die aangemaakt zijn met e-mail en wachtwoord. Als je een account hebt gemaakt doormiddel van Google of Apple lees dan een van de volgende artikelen:

Oh jee, je bent je wachtwoord vergeten! Dat is geen probleem want je kan gewoon een wachtwoord reset aanvragen zonder dat je in je account bent ingelogged. Wil je het wachtwoord aanpassen van je account terwijl je ingelogged bent lees dan het “Je wachtwoord wijzigen” artikel.

1. Start de app en druk op de tekst Ik heb al een account
  2. Druk vervolgens op Wachtwoord vergeten?
  3. Vul het e-mailadres in van het account waar je het wachtwoord van vergeten bent.
  4. Druk vervolgens op Verzenden.
  5. Ga vervolgens naar je e-mail app en open de e-mail van [email protected] met de titel Reset je wachtwoord voor de Mantelzorger app.
    1. Check je mappen met spam- of bulkberichten.
    2. Voeg [email protected] toe aan je adresboek.
    3. Check alle e-mailadressen die je misschien hebt gebruikt om je aan te melden voor of in te loggen op je account.
  6. Druk in de e-mail op de knop met de tekst Stel een nieuw wachtwoord in
  7. Vul je nieuwe wachtwoord in en druk vervolgens op Opslaan

Na deze stappen te doorlopen kan je inloggen met het e-mailadres en nieuwe wachtwoord dat je hebt gebruikt in dit proces. Voor meer informatie over inloggen en uitloggen lees het “Inloggen of uitloggen bij de Mantelzorger app“ artikel.