Hoe verwijder ik een zorggroep?

Het kan gebeuren dat je een volledige zorggroep wilt verwijderen. Dit kan door de volgende stappen te volgen:

1. Open de app
  2. Ga naar het hoofdmenu.
  3. Klik op de groep die je wilt verwijderen.
  4. Druk op het poppetje-icoon rechts van de groepnaam.
  5. Als je de rechten hebt om een groep aan te passen en/of verwijderen staat er nu rechts bovenin een prullenbak en een potlood. Klik op de prullenbak om de groep te verwijderen.
  6. Er verschijnt nu een popup onderin het scherm. Als je zeker weet dat je de groep wilt verwijderen klik je op “Oké”.
  7. Je gaat dan terug naar de navigatie en de verwijderde groep zal daarin verdwijnen.

Niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een bericht op WhatsApp!

Open WhatsApp