Hoe kan ik updates eerder ontvangen en helpen met testen via een iPhone?

Wil je de updates van de Mantelzorger App eerder ontvangen kan dit door deel te nemen aan het beta-programma voor Android of iOS. In dit artikel staat beschreven hoe je in kan schrijven per platform.

Je helpt ons bij het doen van stabiele releases door deel te nemen aan het beta-programma. Door jou hulp kunnen we foutjes snel opsporen en oplossen, voordat alle gebruikers dit hebben. Je krijgt nieuwe versies en functionaliteiten eerder, maar dit betekend wel dat er nog problemen in kunnen zitten. Zit er een probleem in dan kan gemakkelijk terug gaan naar de laatste stabiele versie. Hoe dit moet staat uitgelegd in dit artikel.

Deelnemen aan het beta-programma

1. Open de volgende link op je iPhone of iPad https://testflight.apple.com/join/KBSrFCs1

2. Installeer de “Testflight” App vanuit de AppStore.

3. Ga terug naar de geopende link en klik bij stap 2 op “Start testen”

4. Klik op “accepteer” om deel te nemen aan de test.

5. Installeer de beta-versie

Verlaten van het beta-programma

1. Ga naar in de AppStore naar de pagina van De Mantelzorger App.

2. Er staat aangegeven dat er een TestFlight versie is geïnstalleerd. Klik op het installeren of het wolk icoontje om de laatste stabiele versie over de TestFlight versie te installeren.

3. Nu zit je weer op de laatste stabiele versie.