Hoe kan ik updates eerder ontvangen en helpen met testen via Android?

Wil je de updates van de Mantelzorger App eerder ontvangen kan dit door deel te nemen aan het beta-programma voor Android. In dit artikel staat beschreven hoe je in kan schrijven per platform.

Je helpt ons bij het doen van stabiele releases door deel te nemen aan het beta-programma. Door jou hulp kunnen we foutjes snel opsporen en oplossen, voordat alle gebruikers dit hebben. Je krijgt nieuwe versies en functionaliteiten eerder, maar dit betekend wel dat er nog problemen in kunnen zitten. Zit er een probleem in dan kan gemakkelijk terug gaan naar de laatste stabiele versie. Hoe dit moet staat uitgelegd in dit artikel.

Deelnemen aan het beta-programma

1. Ga op je telefoon naar de PlayStore en ga naar de pagina van De Mantelzorger App.

2. Klik op deelnemen om de mogelijkheid te krijgen om beta versies te installeren.

3. Na het klikken kan het zijn dat je een paar minuten moet wachten, totdat je een beta versie kan installeren.

4. Je kunt nu updaten naar een beta versie.

Verlaten van beta-programma

Werkt de beta versie niet goed en wil je terug naar de laatste stabiele versie? Da kun je de volgende stappen volgen.

1. Ga op je telefoon naar de PlayStore en ga naar de pagina van De Mantelzorger App.

2. Klik op verlaten om het beta-programma te verlaten.

3. De beta-versie kan nog geïnstalleerd staan. Verwijder de app om daarna opnieuw de stabiele versie te installeren.