Een medicijn stopzetten

Het kan zich voordoen dat je eerder stopt met een medicijn dan aangegeven bij het aanmaken. In dit geval kun je een medicijn stopzetten binnen de app.

Je kunt een medicijn stoppen door de volgende stappen te volgen.

1. Druk op het medicijn dat gestopt moet worden en druk op het stop icoon om het formulier voor het stoppen te openen.
  2. Kies de gewenste einddatum.
  3. Druk op het ✓ icoon rechts boven in het scherm om de einddatum op te slaan.