Een Mantelzorger app account aanmaken

Bedankt voor je interesse in de Mantelzorger app. We zijn blij je hier te zien. Voordat je een account kan maken moet je eerst de app hebben gedownload. Voor meer informatie over het downloaden van de app bekijk: De Mantelzorger app downloaden.

Een account maken kan binnen enkele minuten.

1. Open de Mantelzorger app
  2. Druk op de knop “Beginnen” en loop de introductie stappen door.
  3. Lees de disclaimer en privacybeleid
  4. Indien akkoord vink het aan en klik op “Ik ga starten!”
  5. Vul uw naam in
  6. Kies hoe je je bij de Mantelzorger app wil registreren
    • Als je je met je Google-account wil registreren, klik dan op Google
    • Alleen voor iOS gebruikers! Als je je met je Apple-account wil registreren, klik dan op Apple
    • Als je je met je e-mail wil registreren, voeg je je e-mailadres in, voeg je een veilig wachtwoord toe en klik je op Registreren
    • Als je je nog niet wil registreren klik je op Later registreren