De Mantelzorger app downloaden

Vereenvoudig het leven van jezelf en de zorgvragers. Doe dit samen met familieleden en vrienden, waar je ook bent. Alles blijft gesynchroniseerd, houd elkaar makkelijk op de hoogte door de zorg te regelen via onze app!

Op je mobiel toestel

De app kan gedownload worden via onze website of via de playstore en app store. Ga naar deze link om de app te downloaden!

Desktop en een web-versie

Er is nog geen desktop en web-versie beschikbaar voor de app. Hier zijn we al wel mee bezig, maar weten nog niet wanneer deze af zal zijn. Ben je geïnteresseerd in wanneer deze beschikbaar zal zijn, kijk dan op onze social media kanalen voor nieuwsberichten.