Agenda link importeren in Google agenda

Als je de agenda link die verkregen is volgens de stappen in Agenda exporteren wilt importeren in je Google Agenda volg dan de volgende stappen.

1. Ga naar deze https://calendar.google.com/calendar/r/settings/addbyurl%5Bpagina%5D,) pagina.
  2. Login met je google account en plak de verkregen link in het veld “Agenda-URL”.
  3. Druk op agenda toevoegen en de agenda zal nu dagelijks worden bijgewerkt.